Është bërë zyrtare – gërshetat për meshkuj janë në modë dhe barten nga të gjithë – nga futbollistët te hipsterët.

E mbani mend Orlando Bloomin në rolin e Legolas? Si i ishin thurur flokët e tij në gërsheta të bukur, të rrallë?

Shumë meshkuj e imituan atë dhe filluan të dekoronin flokët e tyre me këtë zbukurim, thënë ndryshe femëror.

(Foto: Instagram)

Nuk ka rëndësi nëse i keni flokët të gjatë… apo të shkurtër. /Telegrafi/

(Foto: Instagram)

(Foto: Instagram)

(Foto: Instagram)

(Foto: Instagram)

(Foto: Instagram)