Mikrobio Analiza, si laboratori me përvojë 20 vjeçare që është licensuar nga Ministria e Shëndetësisë për të siguruar diagnostikimin e virusit COVID-19 me testin RT-PCR, IgG dhe IgM, edhe sot është një prej laboratorëve me besueshmërinë më të madhe në Kosovë.

Ky laborator garanton marrjen e rezultateve të testit RT-PCR ose testit serologjik në kohë rekorde (më pak se 24 orë) dhe kjo mundësohet nga stafi i trajnuar e profesional, por edhe nga teknologjia më e avancuar ndërkombëtare të cilën ky laborator e posedon për fushën e diagnostikimit.

Mikrobio Analiza veçohet edhe nga mundësia që jua ofron pacientëve për t’u testuar në shtëpinë e tyre.

Thënë më thjesht, laboratori organizon marrjen e mostrës pa kosto shtesë për personat të cilët e kanë të pamundur ta vizitojnë laboratorin.

Krahas testimit profesional e rezultatit preciz në kohë rekorde, Mikrobio Analiza ofron edhe konsulta të hollësishme me doktorë të mirënjohur në fushën e diagnostikimit për çdo paqartësi të cilën pacientët mund ta kenë.

Për më shumë informacione rreth laboratorit apo testimeve, caktim të terminit apo çfarëdo tjetër, kontaktoni laboratorin Mikrobio Analiza në:

Facebook: Mikrobio Analiza
Instagram: Mikrobio Analiza
E-mail: 
pcrmikrobioanaliza@gmail.com
Nr. tel: 
+383 44 111 570
Web: www.mikrobioanaliza.com
Adresa: Ulpianë, Rr. Faik Konica, përball pompës “EXFIS”