Në mesin e pak laboratorëve të licensuar nga Ministria e Shëndetësisë për kryerje të testit RT-PCR, gjendet edhe laboratori i njohur Mikrobio Analiza, i cili i posedon të gjitha kushtet moderne për diagnostikim.

Mikrobio Analiza që udhëhiqet nga mikrobiologu me mbi 20 vite përvojë në këtë fushë, përveç saktësisë e shërbimeve të shkëlqyeshme, po ashtu ofron edhe çmime të volitshme në diagnostikim të COVID-19, por edhe në të gjitha analizat tjera që i ofron.

Për shkak se është licensuar nga Ministria e Shëndetësisë, laboratori ofron edhe certifikata valide të diagnostikimit, me të cilat mund të udhëtoni jashtë vendit.

Mikrobio Analiza po ashtu e kryen edhe testin serologjik IgG dhe IgM me metodat më moderne bashkëkohore, ku garanton cilësi dhe saktësi.

Përndryshe, laboratori është tejet transparent, prandaj më poshtë mund ta gjeni edhe listën me çmimet e të gjitha llojeve të testeve që kryhen.

Për më shumë informacione rreth laboratorit apo testimeve, caktim të terminit apo çfarëdo tjetër, kontaktoni laboratorin Mikrobio Analiza në:

Facebook: Mikrobio Analiza
Instagram: Mikrobio Analiza
E-mail:
pcrmikrobioanaliza@gmail.com
Nr. tel: +383 44 111 570
Adresa:
Ulpianë, Rr. Faik Konica