Michael B. Jordan është një aktor i shkëlqyeshëm që ne e kemi parë duke u rritur në ekranet tona që prej The Wire

Është rritur në një ekzemplar magjepsës të racës njerëzore. Burrat duan të jenë si ai dhe gratë nuk e kanë problem ta objektivizojnë publikisht, transmeton Telegrafi.

Për filmin e ri Without Remorse, ku luan Navy Seal, ai duhej të arrinte në formën më të mirë.

Ai dha një intervistë të veçantë për Men’s Health, dhe si pjesë e historisë ai tregoi se si ushtron.

– Shikoni. Ju vështirë se do të ecni në fund të pishinës me një gur lave, por ndoshta mund të aplikoni diçka në trajnimin tuaj personal.

/Telegrafi/