LAJMI I FUNDIT:

Mëso në gjuhën shqipe, certifikohu me diplomë Amerikane si Data Scientist

Mëso në gjuhën shqipe, certifikohu me diplomë Amerikane si Data Scientist

Le të flasim pak duke u bazuar në të dhëna!

Akademia e Data Science dhe Data Analytics në Creative Hub është akredituar nga Departamenti Amerikan i Edukimit. Ky program mund të mësohet ose në gjuhën shqipe, ose në atë angleze, ku zgjedhja është e studentit se në cilën gjuhë dëshiron të mësojë.

Kështu, nëse ti je një person që dëshiron të ndërtojë një karrierë në Data me pagesa të larta, atëherë ky artikull është për ty.

Programi ynë është i përbërë nga 50% aftësi dhe 50% punësim.

Që nga SPSS, SQL, Python, Power BI, Machine Learning, Statistika, Data Integration dhe Big Data, ti do të marrësh të gjitha aftësitë që të duhen për të zënë vendin tënd në tregun konkurrues të punës.

Në rregull, themi se i more aftësitë, por çka më pas?

Si do të të ndihmojmë ne që të punësohesh?

Ne vazhdimisht organizojmë konkurse pune me kompani që janë duke punësuar Data Analysts.

Ne bashkëpunojmë me bankat lokale (studentja jonë, Engjëllusha Amerllahu, sapo është punësuar në BKT javën që shkoi) dhe me kompani amerikane. Konkursi i fundit i punës që patëm ishte për një Power BI Developer me Emercury, një kompani SaaS e bazuar në Chicago.

Një konkurs tjetër që studentët mbajtën ka qenë edhe ai me XponentL Data.

Shiko se ku po punojnë momentalisht studentët tanë në web-in tonë këtu

Deri më 1 korrik, ti ke një mundësi ekskluzive që të marrësh programin e Akademisë së Data Science + Data Analytics për 300 Euro më lirë.

Si mund të rezervosh vendin tënd me këtë ofertë?

Telefono në 049 334 437, bisedo me Dardanian, nënshkruaj kontratën dhe prit për datën e fillimit.

Në trend Ekonomi

Më shumë
Hapja më e re e pikës së grumbullimit të pemëve dhe perimeve - Fresco Group

Hapja më e re e pikës së grumbullimit të pemëve dhe perimeve - Fresco Group

frescoexclusive
Shtesat e reja për fëmijë merren nga gushti, ministri Murati tregon se në skemë është një nënë me 10 fëmijë

Shtesat e reja për fëmijë merren nga gushti, ministri Murati tregon se në skemë është një nënë me 10 fëmijë

Ekonomi
I madhi, gjiganti Master Potato ju prezanton katër shijet e tij!

I madhi, gjiganti Master Potato ju prezanton katër shijet e tij!

Atlantik GROUP SHPK
BKT Kosova nderohet me çmimin Banka më e mirë Digjitale në Kosovë nga Euromoney

BKT Kosova nderohet me çmimin Banka më e mirë Digjitale në Kosovë nga Euromoney

BKT
N’Itali me IP Petrol

N’Itali me IP Petrol

IP Petrol
Kurti vizitoi vendpunimet e rrugës Kijevë - Zahaq, buxheti i planifikuar për këtë projekt është 46 milionë euro

Kurti vizitoi vendpunimet e rrugës Kijevë - Zahaq, buxheti i planifikuar për këtë projekt është 46 milionë euro

Ekonomi
Kalo në kategori