Këto propozime do ta bëjnë jetën tuaj dashurore më interesante

Shumë të dashuruar shijojnë seksin çdo ditë, andaj fillojnë të shpikin vende të reja për të bërë dashuri.

Me kalimin e kohës, krevati i rehatshëm bëhet një opsion i mërzitshëm, kurse alternativat të mirëseardhura, transmeton Telegrafi.

Përdorni imagjinatën tuaj dhe zbuloni vende të reja, ndërsa ne ju sjellim katër propozime që mund të përdorni:

1. Mbi makinë rrobalarëse

Nëse nuk e keni provuar këtë vend për seks, përgatituni për një lloj dridhjeje shtesë ndërsa bëni dashuri. Kur centrifuga aktivizohet, shijojini dridhjet dhe kënaquni.

2. Kulmi i ndërtesës

Nëse keni nevojë për aventura të reja, atëherë zgjidhni ndërtesën më të lartë në lagje, në mënyrë që fqinjët e tjerë nga katet e fundit të mos ju shohin dhe kënaquni me retë dhe shijoni çatinë.

3. Një kabinë në butik

Kur gjeni një butik me një kabinë mjaft të madhe, mund ta përdorni për të bërë dashuri me partnerin tuaj brenda. Kini kujdes të mos bëni zhurmë, pasi klientët e tjerë mund t’ju dëgjojnë. Gjithashtu, pasqyrat do t’ju japin një kënaqësi të veçantë gjatë bërjes së dashurisë.

4. Zyra në punë

Nëse punoni në zyrën tuaj, atëherë është koha për t’u relaksuar dhe për t’u çlodhur, sepse keni mundësinë të hidhni gjithçka nga tavolina juaj si në filma dhe të shijoni kënaqësinë, sepse të gjithë kanë nevojë për relaksim nga puna. /Telegrafi/