Nga fundjava ka filluar mbërritja e mërgimtarëve tanë në vendlindje për të kaluar pushimin dimëror.

Faqet zyrtare të vendeve ku mërgimtarët kalojnë rrugën e tyre vazhdimisht po njoftojnë drejtpërdrejt për gjendjen në kufi

Destinacioni i tyre është kufiri nëpër Kroaci apo Hungari, Serbi dhe Maqedoni, ku kryesisht janë kolonat dhe pritjet më të mëdha.

Sipas autoriteteve priten dhjetëra mijëra qytetarë që të kthehen në vendlindje për festat e fundvitit.

Më poshtë keni linqet, ku ju mund t’i shihni LIVE, flukset në pikat kufitare:

LIVE KOSOVË – SERBI: https://mpb.rks-gov.net/QKMK.aspx

LIVE SERBI – KROACI: https://m.hak.hr/kamera.asp?g=2&k=1

LIVE SERBI – MAQEDONI: http://www.roads.org.mk/m/sq/