LAJMI I FUNDIT:

Lulet më të MIRA e më të BUKURA!

Lulet më të MIRA e më të BUKURA!

Lulet janë buzëqeshja e jetës sonë! Ato sjellin bukurin, harmonin dhe simbolizojnë parajsën në tok. Përmes luleve, ne shprehim dashurin tonë ndaj njeri-tjetrit!

Lulet janë dhurata më ideale për secilin nga NE! Tashmë, një llojllojshmëri e luleve, nga më të ndryshmet, ju presin në rrjetin e marketeve të Viva Fresh Store, në tërë Kosovën!

LULE dhe shumë LULE, nga të gjitha llojet! Të freskëta, shuuumë të bukura, origjinale, dhe më shumë ngjyra. LULE dhe plot LULE, me aroma të këndshme, për çdo SHIJE e për secilin nga JU!

Të gjitha këto LULE, me çmime shumë të VOLITSHME, i gjeni në Viva Fresh Store.

Artikull i sponzorizuar

Në trend Ekonomi

Më shumë
Lansohet Brainhero: Platforma AI që zhvillon kreativitetin e fëmijëve

Lansohet Brainhero: Platforma AI që zhvillon kreativitetin e fëmijëve

BrainHero.ai

"Holiday In Resort 2", Shëngjin - Investimi më i zgjuar që do të bëni

Edil Project
Kompania Turistike Shpejtimi ofron nisje çdo ditë në drejtim të Shëngjinit dhe Velipojës

Kompania Turistike Shpejtimi ofron nisje çdo ditë në drejtim të Shëngjinit dhe Velipojës

Kompania Turistike Shpejtimi
Deri në 1 mijë euro për familje për të mbështetur instalimin e sistemit për energjinë e ripërtëritshme - hapet thirrja

Deri në 1 mijë euro për familje për të mbështetur instalimin e sistemit për energjinë e ripërtëritshme - hapet thirrja

Ekonomi
“Dukagjini” dhe “Pearson” mbajtën trajnim për mësimdhënësit e gjuhës angleze, pjesëmarrja masive dëshmoi përkushtim për mësim cilësor

“Dukagjini” dhe “Pearson” mbajtën trajnim për mësimdhënësit e gjuhës angleze, pjesëmarrja masive dëshmoi përkushtim për mësim cilësor

Dukagjini Publishing House
Fito udhëtim në çift me IP Petrol!

Fito udhëtim në çift me IP Petrol!

IP Petrol
Kalo në kategori