Lidija Dimova nuk është më drejtoreshë e Agjencisë për Programet Evropiane të Edukimit dhe Lëvizshmërisë.

Ky vendim u mor nga Bordi Drejtues i Agjencisë, pasi Prokuroria Publike hapi hetim kundër saj dhe disa personave të tjerë pas ngritjes së akuzave penale nga Policia Financiare.

Pesë anëtarët e Bordit tani duhe të zgjedhin e pasrdhësin e saj, gjegjësisht ushtruesin e detyrës në Agjenci./Telegrafi/