Të gjithë deputetët të shkojnë në vendet e tyre të punës në Parlamentin e Maqedonisë për shkak të marrëveshjes dhe fillimin e procedurës së mbajtjes së një seance të jashtëzakonshme të Parlamentit, kërkojnë nga Lidhja Demokratike, transmeton Telegrafi Maqedoni.

“Në seancën e Kuvendi duhet të sillet vendimi për ndërprerjen e vlefshmërisë së vendimit për shpërbërjen e Parlamentit, dhe të nisë një procedurë për shkarkimin e presidentit Gjorge Ivanov, i cili vendosi të falë politikanët e dyshuar për zgjedhje të falsifikuara, ata bënë një grabitje prej disa qindra milionë euro, përgjim të mijëra qytetarëve dhe ka rrezikuar perspektivën e shtetit “- kërkojnë nga LD.

LD bën thirrje deri te kryetari i Ivanov të anulojë vendimin për abolim dhe për të dhënë dorëheqjen. /Telegrafi/