LACTO DEFENCE Gummies është produkti të cilin çdo familje duhet ta ketë në mënyrë që imuniteti i familjes të jetë i fortë për t’i luftuar viruset dhe sëmundjet e ndryshme.

Ky produkt është një proteinë shumë funksionale me veti antimikrobike dhe antivirale, ku kryesisht përdoret për forcim të imunitetit, për parandalim dhe trajtim të infeksioneve bakteriale, infeksioneve virale, për ta trajtuar aneminë si pasojë e mungesës së hekurit dhe për shumëçka tjetër.

Ky produkt që gjendet në të gjitha barnatoret e qytetit tuaj, ka përthithshmëri të lartë të lëndëve ushqyese, është lehtësisht i përtypshëm dhe, mbi të gjitha, është 100% natyral!

Për më shume informata vizitojeni faqen e “Nano Distribution” në Facebook, e cila merret me shpërndarjen e produkteve më inovative nga fusha e shtesave ushqimore dhe vitaminave.