LabBox, është kompani ‘Made in Kosova’, e cila përveç që inspiron fëmijët të merren me inxhineri, po i kontribuon edhe ekonomisë tonë me rritjen e eksportit.

Kështu duke e bërë emrin e Kosovës të arrijë deri në Japoni.

Por si funksionon kjo kompani?

Çka u ofron fëmijëve dhe si inspiron ata?

Për të kuptuar detajet nga kjo storie ndiqeni videon e bashkëngjitur: