Kuvendi i Maqedonisë së Veriut ka shterur debatin për një sërë ligjesh, të cilat ishin në rend dite të seancës së 32-të me radhë.

Por, të njëjtat nuk janë miratuar, pasi nuk ka pasur kuorum.

Fjala është për ligjin për prokurime publik me procedurë të shkurtër, për Ligjin për dhënien e shërbimeve financiare nga distanca, për ligjin për llogarinë përfundimtare të Buxhetit shtetëror për vitin 2019 dhe të tjera.

Votimi ndaj këtyre ligjeve do të caktohet sërish.