LAJMI I FUNDIT:

40% subvencion nga qeveria për çdo qytetar që kursen rrymë

40% subvencion nga qeveria për çdo qytetar që kursen rrymë

Qeveria po i shpërblen qytetarët të cilët po kursejnë rrymë. Individët si dhe bizneset, kanë filluar te vetëdijesohen kur vjen puna për ngrohjen dhe ftohjen e hapësirave të tyre, duke investuar më shumë në pajisjet efiçiente të cilat kursejnë energjike elektrike. Qeveria po i subvencionon pajisjet elektrike efiçiente deri ne 40%. Edhe ti mund të përfitosh nga ky subvencion duke zgjedhur klimat Midea.

Klimat kanë një rol të jashtëzakonshëm dhe krijojnë një atmosfere termike të përsosur për jetën, veprimtarinë dhe qetësinë brenda një hapësire të mbyllur, por kostot e energjisë elektrike ju bëjnë ta rimendoni planin për vendosjen e tyre si zgjidhje afatgjate.

Midea si lideri global në sistemet e klimatizimit kane zhvilluar termopompat dhe klimat me efiçience Max. deri A+++, kjo do ta kursejë energjinë elektrike deri ne 70%, pavarësisht se a e përdorni për ngrohje apo ftohje.

Klimat dhe Termopompat Midea përmbushin 100% kushtet për subvencion nga Qeveria dhe ofrojnë cilësi tejet të lartë që nuk do t’ju zhgënjejë.

Nxehtë e ftohtë, Xhepin Plot!

Për më shumë detaje vizitoni faqen zyrtare të Midea Kosova në Facebook!