Teknikisht, dje ishte Halloweeni, por yjet kanë festuar festën drithëruese gjatë gjithë javës së kaluar dhe kanë ndarë pamjet e tyre në Instagram.

Veshjet e tyre të zgjuara, për të cilat shpesh nuk kursejnë asnjë shpenzim, janë diçka që vlen të shihet.

Disa yje kanë zgjedhur të bëhen rrëqethëse dhe të frikshme me veshjet e tyre, ndërsa të tjerët u përkulën në një atmosferë më komike.

Shumë të famshëm u inspiruan prej yjeve të tyre të preferuar, duke ri-sjell edhe një herë pamje të tyre ikonike.

Sido që të jetë rasti, më poshtë ua sjellim veshjet më të bukura e ikonike të këtij viti:

Reklama

View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

View this post on Instagram

A post shared by Ciara (@ciara)

View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri)