LAJMI I FUNDIT:

Kompania Funerali “Elezi” pranë bashkatdhetarëve në momentet më të trishtuara 

Kompania Funerali “Elezi” pranë bashkatdhetarëve në momentet më të trishtuara 

Me një përvojë afër 20 vjeçare dhe me një staf profesional, kompania Funerali “Elezi”, me pronar Avni Elezi, ofron shërbime, të transportit të kufomave nga shtete e Evropës perëndimore, në të gjitha trojet shqiptare. Kjo kompani, suksesin dhe gjithë aktivitetit ua atribuon klientëve, të cilët janë shumë të kënaqur nga shërbimet dhe korrektësia e kompanisë në fjalë.

Duke qenë përherë në shërbim të bashkatdhetarëve tanë, që jetojnë dhe punojnë në vendet e ndryshme të Evropës,

Pronari i kompanisë Funerali “Elezi”, Avni Elezi, theksoi, se me punën efikase të kompanisë që drejton ai, është gjithmonë në shërbim të mërgimtarëve, të cilët janë me plot halle e mall për vendlindjen. Ai tha se përherë janë dhe do të jenë në shërbim të bashkatdhetarëve, të cilët jetojnë dhe punojnë në vendet e ndryshme të Evropës,

Siç mund të kuptohet, sipas pronarit Avni Elezi, shërbimi ose më mirë thënë, puna e kompanisë në fjalë, është shumë delikate, sepse, sipas tij, ka të bëj me dërgesa të natyrës trishtuese dhe pikëlluese drejtë Kosovës, dhe vendeve tjera shqiptare.

“Neve si kompani ofrojmë shërbimet funerale të transportit, jo vetëm nga Gjermania, por edhe nga shtetet tjera evropiane për në të gjitha trojet shqiptare”, tha ai, duke shtuar se meqë puna e kompanisë, ka të bëjë me transportimin e kufomave nga mërgata për tu varros në atdhe, mundohen që të jenë edhe pranë familjarëve, të cilët kanë humbur më të dashurit e tyre.

Puna e sinqertë, dhe përvoja shumë vjeçare e këtij profesioni, ka bërë që kjo kompani të jetë shumë e kërkuar, prandaj edhe është pranë klientëve në momentet më të vështira dhe të trishtuara.

Po ashtu, bartja e kufomave nga vendet evropiane për në atdhe si (Kosovë, Shqipëri, Malin e Zi, Kosovën Lindore si dhe Maqedoni), bëhet me autoveturat më moderne dhe plotësisht me ajër të kondicionuar, si edhe me aeroplan.

Kompania Funerali “Elezi”, njëherazi ofron zgjidhje të shumta si p.sh: rregullimin e dokumentacionit përkatës për transferimin e kufomës, porositjen e arkivoleve sipas kërkesës si dhe ritualet fetare, dhe njëherazi ofrojnë mundësi unike (transport kufomash) për familjet për të krijuar momente shërimi pas humbjes.

Bartja e kufomave për në atdhe, Kompania Funerali “Elezi”, e bënë nga të gjitha vendet e Evropës si: Gjermani, Danimarkë, Zvicër, Austri, Slloveni, Luksemburg, Holandë, Belgjikë, Francë, Itali, Norvegji, Suedi, etj, duke qenë gjithmonë 24 orë në shërbimin e klientëve.

Po ashtu, kjo kompani bënë transportin e kufomave nga Belgjika për në Mal të Zi, nga Belgjika për në Luginën e Preshevës, transportin e  kufomave nga Franca për në Kosovë, transportin e kufomave nga Belgjika për në Kosovë, transportin e kufomave nga Belgjika për në Shqipëri, transportin e kufomave nga Belgjika për në Maqedoni, etj.

Duhet veçuar se Kompania Funerali “Elezi”, me pronar Avni Elezi, me një përvojë afër dy dekada, përpos transportit të kufomave, ofron edhe këto shërbime:

Bënë bartjen e kufomave që bëhet me autoveturë ose aeroplan në mënyrë të shpejt, të sigurt dhe korrekt deri në vendin e varrimit; rregullimin e dokumentacionit; kryerjen dhe rregullimin e dokumentacioneve të duhura për dërgimin e të ndjerit brenda 24 orëve në destinacionin e kërkuar; organizimin e ritualeve, përderisa sipas kërkesës së familjarëve, bëjnë edhe organizimet rituale (fetare), Hoxhën (larjen e të ndjerit)!

Ndërkohë, Kompania Funerali “Elezi’, sipas porosisë, po ashtu, ofron edhe arkivole sipas porosisë.

Përndryshe, Kompania Funerali “Elezi”, me përvojën e profesionin, ka bërë që kjo kompani të jetë më e kërkuara. Porosia e pronarit të kompanisë në fjalë është se “na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të jetës tuaj”.

Kjo kompani është  24/7 në shërbim të bashkatdhetarëve tanë, që jetojnë dhe punojnë në vendet e ndryshme evropiane. Këtë kompani mund ta kontaktoni në këtë numër telefoni +49 174 100 66 37, në faqen www.funerali.de, dhe në emailavnielezi@live.de.

Me moton “Shërbimet tona, lehtësojnë shqetësimet tuaja”, kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkatdhetarëve në momentet më të trishtuara, ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve.

Artikull i sponzorizuar