Nuk ka nevojë të jenë të kombinuara me asnjë veshje nëse në vete nuk keni më shumë se tri ngjyra.

Rregulli që këpucët dhe çanta patjetër duhet të kenë ngjyrë të njëjtë kaherë është dalë mode – tani në modë janë eksperimentimet dhe kombinimet e ngjyrave, printeve dhe materialeve pa kufij, transmeton Telegrafi.

Ikonat e modës dhe blogistet kanë përsosur kombinimin e këpucëve dhe çantës, tani mund ta bëni edhe ju!

Lozni me ngjyrat, le të jetë çanta në nuancë të ngjashme me bluzën, ose këpucët në nuancë me xhaketën, pra nuk është e domosdoshme që të përshtaten me asnjë rrobë, nëse nuk keni veshur rroba me më shumë se tri ngjyra.

Megjithatë, nuk duhet ta teproni dhe që të mos ju ndodhë kjo gjë, gjeni inspirimin në disa shembuj më të bukur, të cilët i kemi gjetur për ju dhe i kemi përfshirë në mënyrën më të mirë në veshje të cilën e keni!

/Telegrafi/