Shpesh thonë se të kundërtat tërheqen dhe nuk është shumë e pazakontë të gjesh se dy gjëra që nuk duhet të shkojnë së bashku, funksionojnë në mënyrë fantastike.

Tradicionalisht, nuk do të thonim që fustanet verore dhe çizmet kanë bërë kombnimin më të bukur, por kohët e fundit, disa kombinime do t’ju bëjnë të ndryshoni mendim.

 Trendi filloi të përhapet më shumë vitet e fundit, kur njerëzit kanë më shumë guxim të eksperimentojnë me stilin e tyre.

Më poshtë gjeni disa kombinime fantastike të cilat mund t’i merrni si ide inspirmi:

/Telegrafi/