Kim Kardashian bart mirë një gamë ngjyrash, nga kafenjta deri te e kaltra, dhe këto ditë është frymëzuar nga tonet pastel

Varianti i saj i ri i preferuar sjell frymëzim për pastelët që arrijnë balayage dhe teknika të ngjashme të ngjyrosjes së flokëve, transmeton Telegrafi.

Ekziston një ndryshim i dukshëm në ngjyrën e rrënjëve dhe skajeve, dhe të gjitha së bashku janë një nga truqet që i japin flokëve përshtypjen e vëllimit dhe dinamikës më të madhe.

Këto dhe teknika të ngjashme kanë qenë super të njohura në sallonet në të gjithë botën për disa kohë.

Kjo është karakteristikë e tyre se ato janë ideale për të krijuar nuanca, të cilat nuk mund t’i përcaktojmë kaq lehtë, por ato duken fantastike dhe të ndryshme. /Telegrafi/