Kur është shumë nxehtë për të lëvizur - lëni anash tharësen e flokëve, kaçurrelat apo drejtuesin e flokëve - është koha të bëheni kreative.

Me vetëm disa përdredhje flokësh apo gërsheta dhe një kapëse, mund të ngjisni tharjen natyrale të flokëve, në nivel elegance.

Giannandrea i ka dhënë Chrissy Teigen, një bishtalec të lartë dhe rëndë.

Duke i nxjerrë disa fije flokësh në fytyrën e Erin Heatherton, stilisti Jennifer Yepez e ka ruajtur dukjen moderne, e jo atë të mjelëses së lopëve.

Stilisti Josue Perez i ka përfshirë flokët e Dianna Agron, në një nyje të butë dhe të çrregullt.

Për një prezantim në Javën e Modës në Paris, Yepez i ka krijuar Jessica Stam, bishtaleca të fortë, në të dy anët e kokës, e më pas ato i ka vënë në një spirale, në fund të qafës.

Yepse i ka ndarë në mes flokët e Constance Jablonsi, e më pas i ka lëshuar ato anash, deri në anën e majtë dhe i ka krijuar një gërshet të vogël, që e ka kapur me kapëse.

Shailene Woodley me një bishtalec dhe fryerje flokësh në mes, nga Adir Abelger për MTV Video Music Awords.

Kylee Heath i ka mbledhur lehtas flokët e Elizabeth Banks në formë kurore, e më pas i ka mbledhur në të dy anët në mënyrë shumë të lirshme, pasi t’i kapë në një bishtalec në mënyrë të çrregullt, prapa kokës së aktores.

Seriozisht nuk mund të ketë diçka më të thjeshtë, se fijet e flokëve, në pjesën e pasme të kokës së Jennifer Lopez.

Floktari Bryce Scarlett i ka ndarë thellë në mes flokët e Karolina Kurkovas dhe më pas i ka mbështjellë ato sipër qafës.

Gërshetat zig-zage të Lily James, sipër bishtalecit të shprishur, i dhanë asaj një pamje të thjeshtë por bindëse. /Telegrafi/