Maskara aplikohet te qerpikët me saktësi milimetrike dhe me një kujdes maksimal, por, megjithatë, në fund të grimit shfaqen gabime të vogla dhe njolla bezdisëse në qepallë apo vetulla. Kaq irrituese!

Por, edhe profesionistëve u ndodh gjithashtu që pas grimit, maskara varet gjithkah – përveç nëse e përdorin këtë truk efektiv.

Me një veprim të vogël pas aplikimit, mund të shpëtoni me siguri nga problemi i njollës, transmeton Telegrafi.

Dhe është kaq e thjeshtë: aplikoni maskarën si zakonisht, por më pas pa një pritje të gjatë kaloni sipër majave një xhel transparent.

Kjo jo vetëm që u jep qerpikëve tuaj një shkëlqim shtesë, por edhe i “mbyll” ata.

View this post on Instagram

A post shared by Dr. med. Emi Arpa (@dr.emi)

Bonus: për shkak të teksturës së produkteve të vetullave, qerpikët përthyhen automatikisht lart dhe marrin një dukje ekstra të rafinuar.

Heqja e lodhshme e maskarës së lagur tani mund të harrohet përfundimisht me këtë truk. /Telegrafi/