Kompania gjermane Prior Design ka transformuar pamjen e SUV Duster të Dacia me një pamje të re të trupit.

Ndërsa Duster nuk është në krye kur bëhet fjalë për SUV me performancë të lartë, megjithatë ishte interesant për Prior Design si bazë për projektin e ri.

Zgjatjet masive të harkut të rrotave, ndarësi i përparmë, pragjet dhe difuzori i pasmë kushtojnë vetëm 2,999 euro, ndërsa çmimi i një spojleri të vogël të çatisë është 299 euro.

Aksesorët do t’i përshtaten çdo Duster nga versioni i ridizajnuar nga viti 2013 në ato më të reja.

Të gjithë përbërësit janë bërë nga kompleksi i tekstil me fije qelqi Dura-Flex, për të cilin Prior Design thotë se ka një strukturë të shkëlqyer sipërfaqësore, fleksibilitet të mirë dhe qëndrueshmëri të lartë, dhe mund të pikturohet lirë dhe lehtë. /Telegrafi/

Reklama
Reklama