Praktike, të rehatshme dhe të shkëlqyeshme mu për çdo rast

Këtë pranverë në fronin e modës sërish janë këpucët më të rehatshme dhe më praktike të femrave – mokasinet, transmeton Telegrafi.

Me ngjyrën klasike të zezë apo të bardhë nuk ka shanse të gaboni – lehtë do t’i përshtatni në të gjitha kombinimet e mundshme, si me pantallona, ashtu edhe me fustane dhe funde.

View this post on Instagram

A post shared by GUINEA – Style and Fashion (@guinealondon) on May 29, 2019 at 9:59am PDT

Nëse jeni ndër damat e guximshme të cilat duan pak rrezik mode, zgjidhni ngjyrat mbresëlënëse apo modelet e mokasineve me dezen interesant apo detaje siç janë sustat, zinxhirët e vegjël…

View this post on Instagram

A post shared by Blair Eadie / Atlantic-Pacific (@blaireadiebee) on Jan 29, 2020 at 2:28pm PST

Këtë vit kravatat përgjithësisht janë hit i plotë, pra edhe kur është fjala për këpucët.

Meqenëse kjo vlen për modelet e pakontestueshme të pranverës, mokasinet do të mund t’i gjeni edhe në ngjyrat duhura të kësaj stine të vitit, pra këtu janë edhe modelet mbresëlënëse me dezen animal.

View this post on Instagram

A post shared by By PEPPAS (@bypeppas) on Jan 27, 2020 at 6:01am PST

/Telegrafi/