Dukesha e Kembrixhit dukej rrezatuese në një kombinim të guximshme të kuq teksa arriti për një ngjarje vetëdijësuese të varësisë në Londër.

Kate, 39 vjeç, veshi një fund treçereksh të kuq të ndezur dhe një triko, kombinuar me taka ngjyrë kafe dhe një çantë të vogël.

Ngjarja, e organizuar nga bamirësia e varësisë nga droga dhe alkooli Forward Trust, do të krahasohet nga Ant dhe Dec dhe Dukesha do të japë një fjalim kryesor duke nisur fushatën “Marrja e veprimeve për varësinë”.

Ant, i cili ka marrë trajtim për pirjen dhe varësinë nga droga, mbërriti së bashku me gruan e tij Anne-Marie, ndërsa Dec u mbështet nga gruaja e tij, Ali Astall.

Dukesha e Kembrixhit, e cila u bë mbrojtëse e Forward Trust në qershor, do të kalojë kohë duke dëgjuar se si puna e bamirësisë ka ndihmuar njerëzit që luftojnë varësinë dhe familjet e tyre.

Nisja përkon me Javën e Ndërgjegjësimit për Varësinë, që fillon nga 18 deri në 24 tetor, e cila synon të sigurojë një platformë për të nxjerrë në pah sfidat e varësisë, për t’u angazhuar me njerëzit dhe familjet e prekura dhe për të rritur ndërgjegjësimin publik.

Kate, zakonisht elegante, mbante flokët në valë të hijshme dhe e përfundoi pamjen me vathë të thjeshtë dhe unazën e saj të fejesës safir. /Telegrafi/