Flokët rozë të diktuar nga karantina ishin një nga trendet më të mëdha të vitit 2020 dhe duket se Kate Hudson po e provon ngjyrën në vitin 2021.

Në një postim në Instagramin e saj, Hudson u bashkua me trendin dhe debutoi fijet e buta rozë.

Ngjyra e flokëve të Hudson vodhi shfaqjen dhe morri vëmendjen përkundër të gjithave detajeve.

Duke i shtuar një bishtalec të vogël, flokët e saj të valëzuar dukeshin në mënyrë fantastike.

Edhe në vitin 2014 Hudson kishte eksperimentuar me një ngjyrë të përafërt, por me një delikatesë shtuar kishte zgjedhur ngjyrë trëndafili në të artë. /Telegrafi/