LAJMI I FUNDIT:

Jo Black Friday, por BLACK NOVEMBER në Gorenje Department Store

Jo Black Friday, por BLACK NOVEMBER në Gorenje Department Store

Padyshim se “Black Friday” është një prej ditëve me zbritjet më të mëdha të vitit – ngjarje e cila ndodh në thuajse çdo vend të botës, duke përfshirë edhe Kosovën.

Është një ditë që gjithsecili e pret për të përfituar nga zbritjet më të mëdha që ndodhin përgjatë vitit.

Por, çfarë nëse ju themi që kjo ditë… “e zezë”… në Gorenje Department Store do të zgjatë KREJT MUAJIN!

Ju veç mendoni qysh me ble – n’dyqan apo online në www.75-mall.com  – edhe përfitoni nga çmimet për toke gjatë këtij muaji!

Përmes internetit ju mund të porosisni në të gjitha kategoritë e produkteve dhe i keni 3 mundësi të pagesës: pagesa gjatë dorëzimit të porosisë, pagesa me transfer bankar dhe pagesa me kredit kartelë.

Këto blerje janë të sigurta 100% dhe jua lehtësojnë procesin e blerjes duke ju mundësuar të porositni nga rehatia e shtëpisë.

Përndryshe oferta përfshin deri në -50% zbritje në të gjithë artikujt plus ÇMIM TË VEÇANTË në artikuj të caktuar!

Kjo ofertë fillon me datën 11 nëntor dhe mbaron me 29 nëntor!

Artikull i sponzorizuar