0Shares

Javën që vjen vijojnë dy ditë jo pune në vend. Ministria për Punë dhe Politikë Sociale (MPPS) njofton se në pajtim me Ligjin për festa të Maqedonisë, 24 maj 2017 (e mërkurë) fesohet dita e edukatorëve sllav “Kirili dhe Metodi” dhe është ditë jo pune për gjithë qytetarët e Maqedonisë.

Gjithashtu nga MPPS njoftojnë se një ditë para (23 maj, e martë) do të festohet Dita kombëtare e vllehëve, ndërsa kjo ditë do të jetë jo pune vetëm për vllehët.

Deri në fund të vitit 2017 vijojnë edhe dhjetë ditë jo pune./Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)