E keni lënë vikendin si kohën kur duhet të bëni shopping për gjërat shtëpiake sepse punoni në ditë tjera?

Apo pas punës nuk keni kohë të mjaftueshme të qëndroni në radhë nëpër markete por dëshironi që të pushoni?

Përgjigjet në këto pyetje i ka Begmart.com pikërisht për qejfin tuaj.

Gjatë muajit janar në platformën unike në vend për porosi online të produkteve ushqimore, është zbritja më e madhe se ku do të tjetër – madje më e madhe se sa në marketet që jeni mësuar që t’i frekuentoni e të prisni në radhë e të nervozoheni.

Nuk keni më asnjë arsye që të shqetësoheni, mjafton të klikoni në Begmart.com dhe do të mund të përzgjedhni artikujt në ZBRITJEN E PABESUESHME të muajit janar, zbritje kjo që vërtet e bën të nxehtë këtë muaj të ftohtë.

E nxehtë sepse porosinë e prisni në shtëpi, duke qëndruar në të nxehtë, sepse produktet ju vijnë të freskëta në automjete frigoriferike.

Porosit në BegMart.com KLIKO KËTU

Disa prej benefiteve të porosive në BegMart.com

• S’keni nevojë të prisni në radhë në market dhe të rrezikoni të infektoheni në kohë pandemie
• S’keni nevojë të nervozoheni në kolonë
• Porosit me një klikim prej shpisë
• Porosia vjen qysh je tu nejt n’shpi (Fushë Kosovë e Prishtinë)
• Porosia vjen freskët me automjete frigoriferike që e mbajnë produktin në temperaturën optimale
• Më lirë – transport falas!
• Pagesë e thjeshtë – me VISA ose Mastercard në uebsajt, në vendin e ngjarjes (me POS ose Kesh)

BegMart.com është platforma më unike në vend për blerjen online të produkteve ushqimore të top brendeve botërore të cilat vijnë me ofertën më të lirë për porosi në uebfaqe, me transport falas dhe që sjell porosinë tuaj në shtëpi me automjete frigoriferike.