Apple ka bërë disa përmirësime mjaft të mira në telefonin që kur kombinohet me çmimin e tij relativisht të përballueshëm, e bën atë një telefonin me vlerë të mirë për para.

iPhone 11 do të mundësohet nga procesori A13 Bionic i Apple.

Do të vazhdojë të ketë të njëjtën madhësi të ekranit si më parë dhe gjithashtu do të vazhdojë të përdorë LCD në vend të OLED.

Një nga përmirësimet më të mëdha që ka iPhone 11 mbi paraardhësit e tij është në departamentin e kamerave, ku Apple ka përmirësuar sistemin prej një me kamera të vetme në një sistem kamerash të dyfishtë.

Kjo do të thotë që në të kaluarën, iPhone XR duhej të mbështetej kryesisht në softuer për të arritur efekte të ngjashme si iPhone XS dhe XS Max, por tani nuk ka nevojë.

Do të ketë një aparat fotografik me kënd të gjerë 12MP me një hapje f / 1.8 dhe stabilizim optik të imazhit.

Do të shoqërohet gjithashtu nga një aparat tjetër ultra i gjerë 12MP që në demonstrim, Apple tregoi se ishte i aftë të merrte disa foto peisazhe vërtet mbresëlënëse, si dhe disa foto portrete me perspektivë unike.

Apple po mburret gjithashtu se si kamera e telefonit do të ofrojë një interpretim semantik që mund të zbulojë në mënyrë inteligjente objektet dhe t’i ndriçojë ato më mirë për më shumë qartësi dhe detaje.

Duket gjithashtu se Apple dëshiron të konkurroj me Google në Modalitetin e tyre të natës.

Kamera e përparme është përmirësuar gjithashtu në një sensor 12MP dhe gjithashtu do të mbështesë regjistrimin e videos 4K dhe videon me ngadalësi.

Karakteristika të tjera që vijnë në iPhone 11 përfshijnë opsione të reja ngjyrash, një model xhami dhe alumini ku pjesa e përparme dhe e pasme e telefonit është mbuluar në xham.

Pajisja gjithashtu do të shfaqë audio me mbështetje Dolby Atmos.

Apple po mburret gjithashtu me përmirësime në jetën e baterisë, ku do të zgjasë një orë shtesë në iPhone XR.

iPhone XR ishte me çmim 749 dollarë dhe pritej që edhe iPhone 11 të ishte me çmim të njëjtë.

Sidoqoftë, Apple në të vërtetë zbriti çmimin ku iPhone 11 do të jetë në dispozicion duke filluar nga 699 dollarë, duke hequr 50 dollarë nga çmimi. /Telegrafi/