iOS 14.5 i Apple do të vijë këtë javë, kjo u konfirmua nga Apple javën e kaluar dhe duket se përditësimi i fundit i kompanisë amerikane mund të lëshohet edhe sot.

Sipas MacRumors, Apple pritet të lëshojë përditësimin e saj të softuerit iOS 14.5 sot.

iOS 14.5 thuhet se do të sjell një sërë veçorish të reja në iPhone dhe gjithashtu vjen me një numër ndryshimesh të tjera, plus disa rregullime të defekteve në kod dhe përmirësime të performancës.

Apple gjithashtu do të lëshojë iPadOS 14.5 për iPad në të njëjtën kohë. Ky përditësim do të sjellë disa ndryshime të mëdha në privatësinë e aplikacioneve dhe mënyrën e trajtimit të privatësisë.

Reklama

Tani do të lajmëroheni nëse një aplikacion po ju ndjek dhe ju jepet mundësia që ta ndaloni atë aplikacion të mos ju përcjellë më pa dijeninë tuaj.

Reklama

Ekziston gjithashtu një tipar i ri që do t’ju lejojë të përdorni Apple Watch për të zhbllokuar iPhone tuaj nëse jeni duke e mbajtur një maskë kundër virusit.

Plus mbështetje për kontrollorët e rinj të lojërave Xbox dhe PlayStation për Apple Arcade dhe gjithashtu lojërat e dyqaneve të aplikacioneve.

Apple gjithashtu ka lëshuar beta versionin e saj të parë të iOS 14.6 para lëshimit të iOS 14.5, shpresojmë që përditësimi të dalë më vonë sot ose nesër më herët gjatë ditës.

Reklama