Në kuadër të realizimit të suksesshëm të një numri te madh te hulumtimeve të tregut si për kompanitë vendore, rajonale si dhe ndërkombëtare, Pyper së fundmi ka realizuar një hulumtim për brendin e cigareve elektronike Evapify.

Reklama

Në tregun e Kosovës ka hyrë brendi modern i cigareve elektronike i quajtur Evapify. Ky brend është pjesë e po të njëjtës korporatë globale që operon në 6 shtete të botës. Evapify ka sjellë avullosjen (vaping) si alternativë moderne dhe më të shëndetshme për duhanpirësit në Kosovë.

Sipas këtij hulumtimi, interesimi për cigare elektronike ka dalë të jetë i madh. Rreth 52 për qind e qytetarëve të anketuar kanë dëgjuar për cigaret elektronike por nuk i kanë provuar më parë.

Reklama

Më tej, Pyper ka identifikuar se arsyet pse personat duan ta lënë duhanpirjen klasike përkon me të mirat që i ofron cigarja elektronike. Veç kësaj, po ashtu janë identifikuar edhe shijet më të preferuara të cigareve elektronike si dhe është përcaktuar çmimi në përputhje me tregun e Kosovës.

Reklama

Për dallim prej cigareve klasike, cigaret elektronike Evapify u ofrojnë konsumatorëve veçoritë në vijim:
– Nuk prodhojnë tym
– Më pak e dëmshme se cigarja klasike
– Konsumohet brenda
– Kosto më e ulët për thithje
– Trendi i së ardhmes

Tre produktet e Evapify janë PUFFMI, CRYSTAL dhe HYPPE e që vijnë me shije të ndryshme, me përqindje të ulët të nikotinës si dhe me numër të ndryshëm të thithjeve për një cigare elektronike, dhe të gjitha këto me një çmim shumë të volitshme.

Reklama

Për të gjithë ata që dëshirojnë të provojnë trendin më modern të cigareve elektronike, ta përjetojnë atë në shije të ndryshme dhe ta shmangin dëmin e madh që shkaktojnë cigaret klasike tani në treg është Evapify.

Reklama

Evapify mund ta gjeni në pika të ndryshme të shitjes anembanë Kosovës. Atë po ashtu mund t’i porosisni edhe online në http://www.evapify-ks.com/shopping.