Heidi Klum është shumë e lumtur që vajza e saj po ndjek hapat e saj.

“Ajo po bën gjërat që unë gjithmonë ëndërroja t’i bëja!”, Tha Klum për 17-vjeçaren Leni.

48-vjeçarja i tha People se ishte e sigurt në aftësinë e Leni për të shtruar rrugën e saj në industrinë e modelimit, pavarësisht se kishte punë të madhe përpara.

Si nëna, ashtu edhe vajza – Leni pozon për ballinën e Glamour dy dekada pas Heidi Klum Si nëna, ashtu edhe vajza – Leni pozon për ballinën e Glamour dy dekada pas Heidi Klum

“Unë i thashë asaj, ‘Në fund të ditës, duhet të jesh e lumtur me veten tënde’”, tha Klum, “‘Dhe mos bëj asgjë që nuk dëshiron të bësh. Është në rregull të thuash jo’”.

Leni, tashmë ka realizuar dy kopertina revistash – një me nënën e saj për Vogue Germany, dhe një e vetme me Glamour Germany dhe eci në pistë në Javën e Modës në Berlin në fillim të këtij viti.

Heidi Klum zbulon se ishte shtatzënë në “Victoria’s Secret Fashion Show" në vitin 2013 Heidi Klum zbulon se ishte shtatzënë në “Victoria’s Secret Fashion Show" në vitin 2013

“Është një gjë argëtuese për të”, tha Klum, “Ajo nuk ka frikë nga kamerat sepse ajo gjithmonë ka ardhur në setet dhe shfaqjet e mia”.

Karriera e adoleshentes mund të jetë parashikuar para se ajo madje të lindte pasi Klum zbuloi së fundmi se ishte shtatzënë me Leni kur eci në “Victoria Secret Fashion Show” në vitin 2003. /Telegrafi/