Rreziku nga infektimi me variantin delta dhe masat e reja nuk duhet t’iu kufizojnë nga blerja e hargjit që ju duhet për shtëpi!

Platforma më atraktive e blerjes së produkteve ushqimore në internet, Begmart.com, sjell më shumë se një mijë produkte dhe me gamë të ndryshme që u përshtaten nevojave tuaja – drejtë e në shtëpinë tuaj!

Shmangni turmat e mëdha gjatë blerjeve tuaja dhe kujdesuni për shëndetin tuaj. Së pari duke u vaksinuar, e më pas duke bërë blerjen me anë të internetit.

Mjafton një klikim në Begmart.com dhe ju do të keni gjithë atë që ju duhet vetëm një klikim larg me çmime ekskluzive dhe me shërbim superior me çka jo vetëm do të kompletoni hargjin shtëpiak, por edhe do të kujdeseni për vete e familjen pasi nuk do të keni kontakt me një masë të madhe të njerëzve në kohën e krizës me pandeminë dhe variantin Delta të COVID-19.

Disa arsye pse duhet të porositni në Begmart.com:

– S’keni nevojë të prisni në radhë në market dhe të rrezikoni të infektoheni në kohë pandemie

 – S’keni nevojë të nervozoheni në kolonë, të shpenzoni naftë

 – Porosit me një klikim prej shpisë – me të hollat e kursyera nga nafta

 – Porosia vjen qysh je tu nejt n’shpi

 – Porosia vjen freskët me automjete frigoriferike që e mbajnë produktin në temperaturën optimale

 – Më lirë:  transport FALAS

 – Pagesë e thjeshtë:  me VISA ose Mastercard në uebsajt, me PayPal, Western Union, MoneyGram dhe në vendin e ngjarjes (me POS ose Kesh).

 Porosit tani në Begmart.com dhe prite porosinë në shtëpi!