Një sezon i ri vjen me justifikimin e përsosur për të ndryshuar përmbajtjen e çantës suaj të kozmetikës.

Ndërsa disa preferojnë fondatina mat, me mbulim të plotë gjatë gjithë vitit, përsëri pëlqejnë të ndryshojnë nuancat që përdorin.

Dhe nëse jeni duke kërkuar tone më të thella, duket se Hailey Bieber pajtohet me këtë zgjedhje.

Ky model flokësh e la Hailey Bieber me një pjesë tullace në kokë Ky model flokësh e la Hailey Bieber me një pjesë tullace në kokë

Në një fotografi të postuar në Instagram Story, Hailey ka lëkurën më të ndritshme që kemi parë ndonjëherë. Seriozisht, është aq me shkëlqim, ndoshta mund të shihni reflektimin tuaj në të, nëse qëndroni mjaft afër.

Për një prekje vjeshte, ajo ka vendosur një ngjyrë të buzëve të kuqe që nuk është shumë mbizotëruese dhe shkroi në postim: “Lëkura me shkëlqim dhe buzët me nuanca të kokrrave të kuqe gjatë gjithë vjeshtës, ju lutem”.

Çelësi për të arritur këtë lloj pamjeje është zgjedhja e formulave të duhura. /Telegrafi/