LAJMI I FUNDIT:

Grimi sipas Jennifer Lopez

Grimi sipas Jennifer Lopez

Çfarë do të prisnit nga këngëtarja dhe aktorja Jennifer Lopez përveç një tualeti të nxehtë, tepër të nxehtë?! Portorikania 29-vjeçare, nga Nju-Jorku, zbulon vetë sekretet e trukut të saj latin. Kush të dojë, le ta imitojë.

Sytë

Përdor një furçë të butë për të përhapur hijen ngjyrë kafe mbi qepalla. Vazhdo edhe jashtë syrit, që ai të duket më i madh. Me një furçë me cep, përhape të njëjtën ngjyrë poshtë qerpikëve të poshtëm. Jepi ndriçim syrit, duke lyer me ngjyrë qumështi pjesën poshtë vetullës, pastaj jepu hark qerpikëve dhe lyeji me dy shtresa rimel të zi në kaf. Në fund, përdor një krehër të posaçëm për të ndarë qerpikët.


Buzët

Me një laps me majë të mprehtë vijëzo buzët. Nëse do që ato të duken edhe më të plota, vizato mbi vijën natyrale. Duke përdorur një furçë, lyeji me buzëkuq me ngjyrë natyrale dhe, në fund, vër pak shkëlqyes në mesin e buzës së poshtme.

Faqet

Me një furçë përhap pudrën ngjyrë kapuçino në mollëzat e faqeve për t’i dhënë thellësi fytyrës. Duhet të dukeni sikur ju kanë kapur disa rreze dielli dhe jo sikur jeni djegur, kështu që përhapeni mirë pudrën me gishta apo furçë.

Vetullat

Nuk duhet t’i keni tepër të harkuara, më mirë është një ngritje e lehtë për të rrumbullakosur fytyrën. Pastaj, me një furçë me kënd, vendosni pudrën.

Fondotinta

Duhet të jetë e lëngshme, jo e thatë. Përhapeni mirë në të gjithë fytyrën e qafën, mbi kremin e ditës. Një ngjyrë e bukur gruri do të ishte e përsosur. Duhet të rrezatoni nxehtësi dhe pasion.