Janë masat e reja kundër COVID-19 të cilat po aplikohen nga institucionet dhe qëndrimi në shtëpi tashmë është rikthyer në një zakon për të gjithë ne.

Daljet në market po ashtu rekomandohen të jenë të kufizuara, ashtu sikurse daljet në qytet.

Por, si të blejmë hargjin e shtëpisë për shkak të masave të rrepta anti-COVID?

Begmart.com është alternativa juaj më e mirë në këto kohë, ku ju me një klikim në laptop apo telefonin tuaj do të keni mundësinë e përzgjedhjes së më shumë se 1 mijë artikuj nga mbi 100 brende të gamave të ndryshme të produkteve.

Tash vjen edhe zbritja e re nga Begmart.com ku ju mund të kurseni pagën qysh në fillim të muajit.

Zbritja e Begmart:

Disa arsye pse duhet të porositni në Begmart.com:

– S’keni nevojë të prisni në radhë në market dhe të rrezikoni të infektoheni në kohë pandemie

 – S’keni nevojë të nervozoheni në kolonë, të shpenzoni naftë

 – Porosit me një klikim prej shpisë – me të hollat e kursyera nga nafta

 – Porosia vjen qysh je tu nejt n’shpi

 – Porosia vjen freskët me automjete frigoriferike që e mbajnë produktin në temperaturën optimale

 – Më lirë:  transport FALAS

 – Pagesë e thjeshtë:  me VISA ose Mastercard në uebsajt, me PayPal, Western Union, MoneyGram dhe në vendin e ngjarjes (me POS ose Kesh).

Porosit tani në Begmart.com dhe prite porosinë në shtëpi!