Te i afërmi i njërit prej të akuzuarve është gjetur gaz lotsjellës, përcjell Telegrafi Maqedoni.

“Urdhëroj që ky person të largohet nga sallata e gjykatës dhe të ndalohet prania e tij derisa zgjat ky proces gjyqësor”, tha gjykatësja e kësaj lënde, Dobrilla Kacarska.

Procesi gjyqësor vazhdon me dëshminë e deputetit të atëhershëm, tani ministër për punë të brendshme, Oliver Spasovski./Telegrafi/