Disa nga këto pozita, kërkojnë bukur shumë fleksibilitet; andaj mos e humbisni klasën e jogës këtë javë! Këto mund të jenë për ju, ose të mos jenë - por zbulimi i tyre, është pjesa më e këndshme!

Ne dëshirojmë të konsiderojmë veten si shumë aventurier, por janë disa pozita të çmendura seksuale, të cilat mezi presim t’i provojmë – e as që e kemi ditur se ekzistojnë, – transmeton Telegrafi.

Guaca Vjeneze

Kjo pozitë kërkon që ajo të vë nyjet e këmbëve prapa kokës, duke e ekspozuar valvulën dhe duke e palosur trupin në formë të një guace. Ajo mban këmbët si më parë, derisa me duart e lira, kontrollon peshën e tij, që të mos dëmtojë trupin e shtrembëruar.

‘Cowgirl’ jashtë kontrollit

Seksologia Dr.Jess nga Astroglide Resient, e shpjegon këtë pozitë interesante, duke kërkuar që mashkulli të gjunjëzohet dhe të ulet në thembrat e tij, derisa femra i ulet para dhe merr tërë kontrollin, meqenëse ai nuk mund të bëj shumë sepse është i ulur në gjunjë.

Seksi Zen

Në këtë pozitë, ai shtrihet në shpinë me këmbët e ngritura. Ajo ulet mbi të, duke e shikuar në fytyrë ose anash. Ajo ulet mbi të këmbëkryq. Sipas dëshirës, ajo mund të lëshohet mbi trupin e tij dhe me duar të bëjë lëvizje poshtë-lart, apo ai të lëvizë me duar të pasmet e saj.

Drejtuesi i pirgut

Për këtë pozitë kërkohet sipërfaqe e fortë (mbase një shtrojë komfore apo disa jastëk). Për të krijuar pozitën e pirgut, ajo rrotullohet në kraharor, me këmbët e vendosura së bashku, kurse gishtërinjtë duhet t’i prekin sipërfaqen prapa. Ai pastaj e i hapë këmbët e saj dhe fillon penetrimin.

Shqiponja e hapur

Termi “shqiponja e hapur” ka pasur gjithmonë lidhje me seks, por në fakt është një pozitë e veçantë. Ajo shtrihet në shpinë, me këmbët e hapura deri sipër kokës, e gjunjë të mbërthyera për bërryla. Ai merr kontrollin e plotë, ndërmjet këmbëve të saj.

Karroca e dorës

Në këtë pozitë të ofruar, të dy jeni në gjunjë. Ajo ju kthen shpinën, derisa kapë me duar nyjet e këmbëve. Ai i vendosë duart poshtë barkut të saj dhe fillon lëvizjet e njëtrajtshme. /Telegrafi/