Pothuajse të gjithë kanë problem me aknet në kohë izolimi!

Por pavarësisht nëse keni të bëni me puçërrën e rastit ose me një sulm të vazhdueshëm, mund të jeni i sigurt për një gjë: Fondatina e gabuar mund t’i bëjë puçrrat tuaja të duken njëqind herë më keq.

Sigurisht, ju mund të shpresoni në fondatinën e parë të mbulimit të plotë që mund të gjeni me shpresën për të minimizuar skuqjen, gungat dhe pikat, transmeton Telegrafi.

Por, më poshtë gjeni fondatinat më të mira nëse keni probleme me fytyrën:

/Telegrafi/