Thuhet se një rutinë e mirë për kujdesin ndaj lëkurës është grimi më i mirë, në kuptimin që lëkura e mirë do të thotë më pak mbulesë dhe fondatinë.

Por, ndonjëherë ju ngecni në një fondatinë të shkëlqyeshme që mund të “zëvendësoj” një rutinë të mirë për kujdesin e lëkurës dhe kjo ndonjëherë është edhe më e kënaqshme.

Një blogere, tregoi se pas çdo dalje me këtë fondatinë, të gjithë pyesin për rutinën e saj ndaj kujdesit të lëkurës.

Kjo është fondatina që po e lehtëson jetën e shumë vajzave:

/Telegrafi/