Nëse jeni duke kërkuar frymëzim bukurie për verën e vitit 2021, mos kërkoni më shumë se te Khloe Kardashian.

Pamja e saj e fundit është arritur falë stilistes Justine Marjan e cila shpërndau fotografinë në Instagramin e saj.

Jo vetëm që Justine krijoi ato lloje të lehtë dallgësh paksa të ndrydhura që na kujtojnë ditët e kripura të kaluara në plazh, por gjithashtu shtoi zgjatjet e flokëve deri në bel për Khloe.


Ky është padyshim lloji i stilit dhe gjatësisë që nuk do të dukej i pavend nëse do të ishe ulur në majë të një shkëmbi, si një sirenë.

Ky lloj stili pa mundim është krejtësisht i kundërt nga e lehta, siç vuri në dukje Justine nga 14 orë pune e tyre. Megjithatë, kjo nuk duhet t’ju ndaloj ta provoni, keni një verë të gjatë përpara në të cilën mund të eksperimentoni. /Telegrafi/