Ashtu edhe siç ka premtuar, kompania Denis Gafuri Sales Training e ka mbajtur fjalën duke i përkrahur pa pagesë bizneset në Kosovë.

Ndër tjera, kompania ka dhënë këshilla se si bizneset kosovare të rikthehen më të fuqishëm me energji dhe të ballafaqohen më lehtë me sfidat.

Një trajnim të tillë, Denis Gafuri Sales Training e ka mbajtur te restoranti me ushqime bio, “Shtëpia Alpike RANCH”, në Pejë.