LAJMI I FUNDIT:

Ferrari SF90 Spider prej druri, i bërë për 25 ditë

Ferrari SF90 Spider prej druri, i bërë për 25 ditë

Fakti është se jo të gjithë mund të blejnë një Ferrari sepse makinat e këtij prodhuesi italian janë të rezervuara vetëm për të pasurit, por kjo nuk do të thotë se është e pamundur të ketë diçka të ngjashme.

Reklama

Një video që tregon një version në miniaturë të Ferrari SF90 Spider prej druri është postuar në kanalin Woodworking Art në YouTube, përcjell Telegrafi.

Krijimi nuk është i përsosur, por mundi i krijuesit patjetër mund të vlerësohet, përcjell Telegrafi.

Ferrari SF90 Spider debutoi pak më shumë se një vit më parë dhe pamja e tij edhe në pamje është emocionuese.

Nga ana tjetër, modeli prej druri ka pjesë lëvizëse, gjë që e bën të veçantë.

Rrotat janë funksionale, timoni është gjithashtu funksional dhe bagazhi dhe të gjitha dyert janë të hapura.

Madje ka të lëvizur edhe ulësen e shoferit. Vlen të përmendet edhe çatia, e cila mund të paloset, por jo në mënyrë elektronike.

Çfarë është interesante është edhe fakti se modeli është bërë në 25 ditë. /Telegrafi/