Momenti që të gjithë kemi pritur ka mbërritur: Koleksioni i kujdesit për lëkuren nga Rihanna është më në fund këtu!

Pas viteve që janë ndjerë si dekada, Rihanna po ndryshon përsëri lojën me një linjë gjithëpërfshirëse, asnjanëse ndaj gjinive.

Fenty Skin ofron tre artikuj: Pastrues – ‘Total Cleans’r Remove-It-All Cleanser’, serum –  ‘Fat Water Pore-Refining Toner Serum’ dhe hidratues ’Hydra Vizor Invisible Moisturizer Broad Spectrum SPF 30 Sunscreen’.

“Doja që të ndjehej e arritshme, e lehtë dhe të largoj presionin për të zgjedhur një rutinë, kështu që krijova një për të gjithë”, ka thënë Rihanna në njoftimin për shtyp zyrtar.

Vizioni për një linjë të kujdesit për lëkurën erdhi pas viteve të ndjenjës së tronditur nga shtesat e reja në treg – tha Rihanna. Kjo, e shoqëruar me një përvojë shumë të keqe me një produkt që shkaktoi njollosje në lëkurën e saj, e cila e bëri Fenty Skin të domosdoshëm.

Gjithçka që duhet të dini rreth linjës së re për kujdesin e lëkurës nga Rihanna Gjithçka që duhet të dini rreth linjës së re për kujdesin e lëkurës nga Rihanna

Ashtu si ajo bëri një gamë të gjerë të hijeve në tregun e bukurive standarde të industrisë, Rihanna gjithashtu dëshiron të revolucionarizojë kujdesin ndaj lëkurës. E gjitha varet nga thjeshtësia: tre produkte të lehtë për t’u përdorur, “the Fenty Skin Start’rs”, të cilat shkurtojnë rutinën tuaj në gjysmë dhe mund të përdoren në mëngjes dhe natën.

Rihanna fillon postimin e fotove të para për markën Fenty Skin Rihanna fillon postimin e fotove të para për markën Fenty Skin

Së pari, përdorni një largues grimi dhe pastrues. Produkti premton t’i japë lëkurës suaj një përfundim të pastër pa hequr vajrat e saj. “Larja e fytyrës tuaj është hapi më i rëndësishëm për lëkurën e mirë”, sipas Rihannas. “Doja të krijoja një pastrues me të vërtetë të thellë që nuk do të thahej lëkurën tuaj, në mënyrë që të mund ta përdorni çdo ditë dhe natë”.

View this post on Instagram

We know y’all wanna know all the tea about the FENTY SKIN START’RS: the three non-negotiable steps you gotta add to your skincare routine! Step 1: Wash your face with TOTAL CLEANS’R REMOVE-IT-ALL CLEANSER! The ☕️ on TOTAL CLEANS’R ($25 USD): – A 2-in-1 cleanser and makeup remover that gives you that delicious deep clean you deserve – Ya better wash your face morning AND night y'all! This removes makeup, oil, dirt, and pollution without stripping skin or drying you out – Purifies pores and helps fights shine long after you’ve rinsed it off – Oil-free, noncomedogenic, and for all skin types! Made with: ✔️ Barbados Cherry 🍒 (acerola), an ingredient with antioxidants and with each cherry packed with more Vitamin C than an orange! ✔️ Ginkgo biloba to help control oil and clarify skin ✔️ Green tea 🍵, rich in antioxidants to help defend against environmental stressors ✔️ Fig, a desert-loving fruit that’s rich in antioxidants ✔️ Quince, a rare fruit infused with minerals to help condition Y’all ready?? #TOTALCLEANSR drops on July 31 exclusively on fentyskin.com!

A post shared by FENTY SKIN (@fentyskin) on Jul 27, 2020 at 7:16pm PDT

Më pas, serumi, një produkt pas të cilit Rihanna është e fiksuar. Ky është një tjetër hibrid: gjysmë toner, gjysmë serum. Lista e përbërësve është krijuar për të luftuar kundër ndryshimit të ngjyrës në lëkurë dhe njollave të errëta.

View this post on Instagram

Step 2 of the FENTY SKIN START'R routine: Smooth the way to pore perfection with FAT WATER PORE-REFINING TONER + SERUM! The ☕️ on FAT WATER PORE-REFINING TONER-SERUM ($28 USD): – A 2-in-1 toner-serum combo that targets pores, improves the look of dark spots, brightens, smooths, and fights shine – Ain't dry here! Our alcohol-free formula won't strip skin or dry you out – It's called FAT WATER cuz it's thicc 😂 Its unique texture means you can pour it into your hand to apply. No cotton pads needed = less waste! Made with: ✔️ Niacinamide (a form of Vitamin B3) that helps reduce the look of dark spots, even skin tone, and fight excess shine ✔️ Barbados Cherry 🍒(acerola), an ingredient with antioxidants and Vitamin C to help brighten ✔️ Australian lemon myrtle & witch hazel water to help reduce oil and refine pores ✔️Japanese raisin tree to help detoxify ✔️ Cactus flower 🌵 to help hydrate ✔️ Green tea 🍵 & fig, rich in antioxidants to help defend against environmental stressors #FATWATER drops this Friday, July 31 exclusively online at fentyskin.com!

A post shared by FENTY SKIN (@fentyskin) on Jul 27, 2020 at 7:29pm PDT

Produkti i fundit është një hidratues së bashku me kremin kundër ​​diellit, të bashkuar në një. Ky hidratues funksionon në të gjitha tonet e lëkurës dhe gjithashtu vjen me paketim i cili mund të rimbushet në përpjekje për ta bërë linjën edhe më ekologjike.

View this post on Instagram

Step 3 of the FENTY SKIN START’RS: Save face with invisible sun protection using HYDRA VIZOR INVISIBLE MOISTURIZER + SPF! The ☕️ on HYDRA VIZOR INVISIBLE MOISTURIZER + SPF ($35 USD): – A 2-in-1 sunscreen and moisturizer that defends and brightens skin while reducing the look of pores – Ya better wear sunscreen every damn day! We got you with HYDRA VIZOR's broad spectrum SPF 30 protection – No chalkiness here, sis!! This pink-tinted cream applies invisibly on all skin tones – Plays well with makeup – no pilling and zero flashback! – Boosts and brightens skin, making pores, fine lines & wrinkles less visible (instantly + over time) – Coral reef-friendly, does not contain oxybenzone or octinoxate – Earth-conscious and refillable Made with: ✔️ Kalahari melon, a wild watermelon that’s rich in antioxidants and vitamins and helps hydrate ✔️ Niacinamide (a form of Vitamin B3) that helps reduce the look of dark spots, even skin tone, and fight excess shine ✔️ Hyaluronic acid & aloe to help hydrate, soothe, and condition ✔️ Baobab to help hydrate #HYDRAVIZOR drops July 31 exclusively at fentyskin.com

A post shared by FENTY SKIN (@fentyskin) on Jul 27, 2020 at 7:40pm PDT

Koleksionin mund ta blini nga 31 korriku ekskluzivisht në faqen zyrtare. /Telegrafi/