Truk i shkëlqyeshëm i cili do ta përmirësojë dukjen në momentin e fundit

Udhëtimet e gjata me aeroplan janë pjesë përbërëse e jetës së saj, transmeton Telegrafi.

“Ndonjëherë ndodh që të më mundojë pagjumësia dhe kjo shihet në lëkurën time. Sytë më bëhen të ënjtur dhe të lodhur, ndërkaq këtë nuk dua t’ia lejoj vetes”, thotë ajo.

Duke pasur parasysh që është aktualisht një ndër manekinet më të angazhuara, ajo duhet patjetër në çdo moment të duket shembullore. Nëse pyesni si në çdo moment duket perfekt, ne e kemi përgjigjen.

“Këtë truk e kam mësuar nga grimeri im, Sam Visser, i cili çdo herë më ndihmon. Ajo që është e shkëlqyeshme është që atë mundet çdokush t’ia mundësojë vetes, nuk ju duhet shumë kohë për aplikimin e saj dhe çdo herë jep rezultate të shkëlqyeshme”.

Bella Hadid Has an Easy Trick for DePuffing Tired Eyes

Fjala është për katrorët e akujve. Kur ka probleme me ënjtje të gropave të syve, ajo nga frigoriferi merr disa katrorë akulli, i mbështjell në një leckë dhe i mban disa minuta nën sy.

Kështu do të nxisni qarkullimin dhe do të nxisni largimin e ujit, andaj si rezultat pason zvogëlimi i pjesëve të ënjtura. /Telegrafi/