LAJMI I FUNDIT:

Energji, relaksim dhe shtrëngim i muskujve të të gjithë trupit: 35 minuta jogë për të ringjallur trupin

Energji, relaksim dhe shtrëngim i muskujve të të gjithë trupit: 35 minuta jogë për të ringjallur trupin

Një mënyrë e shkëlqyer për të verifikuar se sa fleksibile jeni në të vërtetë

Kur dëshironi të bëni një pushim nga ushtrimet standarde, ose si një stërvitje më vete, joga është gjithmonë zgjedhja e duhur.


Jo vetëm që do të shtrëngoni muskujt dhe do të rifitoni energjinë, por do të testoni fleksibilitetin tuaj në maksimum, transmeton Telegrafi.

Kjo është arsyeja pse ne ju sugjerojmë një set ushtrimesh që zgjasin 35 minuta që do t’ju ndihmojnë të ndiheni më mirë, por edhe të aktivizoni të gjithë muskujt tuaj.

Filloni të ushtroni, mos e shtyni!

Shihni planin e trajnimit:

/Telegrafi/