A keni shkuar ndonjëherë në pazar, keni pikasur një dizajn specifik dhe menjëherë e keni lidhur atë me dikë që njihni i cili vesh sende të ngjashme? Kjo është një farë mënyre sesi ndihemi për veshjet leopard dhe Emma Roberts .

Reklama

Duke parë fotot e vjetra, aktorja është bashkuar me këtë element të përjetshëm që prej të paktën 2012. Sigurisht, ajo zotëron mundësi të tjera klasike dhe më delikate, si xhaketa lëkure.

Por, sapo vjeshta dhe dimri afrohen, ne presim ta shohim atë në këtë stampim tërheqës të kafshëve të paktën një herë. Roberts nuk kënaqet vetëm me pallto leopardi në jetën reale. Pallto e saj gjithashtu ka bërë një paraqitje në ekran, së fundmi në filmin “Holidate”.

Reklama

Në një skenë të veçantë, karakteri i saj, Sloane, përplaset me ish-in e saj ndërsa kishte veshur një veshje më pak se ideale, por sytë tanë pa dyshim që u përqendruan në veshjet e saj të guximshme, të cilat padyshim që i përmirësuan pamjen e saj.

Reklama

Ne tashmë e dinim se një pallto leopard ishte një investim i mirë, por duke parë se sa shpesh Roberts i vesh ato, jemi të bindur se është zgjedhje e duhur për blerje.

Shikoni se si për vite me radhë Emma Robert e stiloi pallton:

2012

2014

2015

2016

2017

2018

2019

/Telegrafi/