Themeluesi i Tesla shiti tre prona në Los Angeles pak para Krishtlindjeve.

Elon Musk njoftoi majin e kaluar se po shet pothuajse të gjithë pasurinë e tij fizike dhe nuk do të ketë më një shtëpi.

Themeluesi i Tesla duket se është serioz në lidhje me njoftimin e tij. Siç raporton “Los Angeles Times”, Musk u nda nga 3 shtëpi të tjera në Los Angeles pak para Krishtlindjeve, transmeton Telegrafi.

Ai thuhet se ka marrë gati 41 milionë dollarë për pronat ngjitur në rrethin Bel-Air, shkruan gazeta. Ai mori gati 30 milionë dollarë për ndërtesën më të madhe. 5 milionë dollarë më shumë sesa pagoi për të në vitin 2016.

Musk më parë kishte shitur dy shtëpi. Në total, Musk thuhet se zotëronte pasuri të patundshme me vlerë 100 milionë dollarë.

Në dhjetor, Musk shiti shpinën në Los Angeles dhe u zhvendos në Teksas.

Pasi aksionet e Tesla u rritën vitin e kaluar, Musk është një nga njerëzit më të pasur në botë. Pasuria e tij vlerësohet tani në 167 miliardë dollarë. /Telegrafi/