LAJMI I FUNDIT:

Ellen DeGeneres lanson linjën e kujdesit ndaj lëkurës, Kind Science

Ellen DeGeneres lanson linjën e kujdesit ndaj lëkurës, Kind Science

Me mbarimin e emisionit të saj të folur me të njëjtin emër, Ellen DeGeneres synon të kujdeset për lëkurën.

Në episodin e së martës të “The Ellen DeGeneres Show”, ajo njoftoi se po lanson një linjë të kujdesit të lëkurës të quajtur “Kind Science”.

“Ka diçka për të cilën jam shumë e emocionuar. Unë kam punuar për këtë për tre vjet dhe jam e emocionuar ta ndaj atë me ju sot”, tha ajo.

DeGeneres vazhdoi të njoftojë përpjekjen e saj të re të biznesit, duke e përshkruar linjën e kujdesit të lëkurës si, “kujdesi pozitiv i lëkurës për moshën që funksionon në të vërtetë”.

Përveç familjes dhe miqve, Ellen shtoi se linja – e cila do të jetë në dispozicion për blerje në 26 tetor – u dërgua “njerëzve të tjerë për ta testuar atë” dhe “të gjithë e duan atë”.

Ndërsa produktet e sakta ende nuk janë zbuluar, faqja e internetit e Kind Science ngacmon po paralajmëron kujdes efektiv të lëkurës” me fjalën “përqafoni moshën, jo rrudhat tuaja”. /Telegrafi/