Në Kuvendin e Republikës së Kosovës, sot hapet ekspozita “Të jetosh me kujtimet e të pagjeturve”, me rrëfime të familjarëve të të pagjeturve, fotografi të Atdhe Mullës dhe të kuruar nga Eliza Hoxha.

Ekspozita synon që të nxis punën e institucioneve publike, politikbërësve dhe akterëve tjerë në fushën drejtësisë, drejt zbardhjes së fatit të personave të pagjetur nga lufta e fundit në Kosovë.

Ekspozita hapet në orën 18:00.